Laura van Kaam

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Laura

Ze trad al eerder op bij het (tweede) Depressiegala in 2017 en maakte toen grote indruk. We zijn dan ook zeer verheugd dat ze dit jaar weer op het podium staat.  

Laura van Kaam verovert je hart vanaf het podium. Een jonge, pure zangeres die de sterren van de hemel zingt en zichzelf ook nog eens begeleidt op gitaar. Zoals ze zelf zegt:

“Muziek is emotie en als ik op het podium sta, beleeft iedereen die emotie met mij mee. Ik kan alles er in kwijt wat ik erin kwijt wil. Ik kan verhalen delen met het publiek. Of ik nou mijn eigen nummers zing of de nummers van anderen, het liefst wil ik in iemands hart kruipen.”

Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Een optreden van Laura voelt alsof je met haar rond het kampvuur zit. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Maar altijd oprecht en puur. 

Mooi om te zien hoe Laura zich als artiest (en als persoon) de afgelopen twee jaar heeft ontwikkeld. Dit schreven we in 2017 over haar: 

Laura van Kaam

Meer over Laura

Meest recente berichten