Artiesten

Met deze 12 fantastische artiesten, sprekers, entertainers… wordt het wederom een gedenkwaardige avond. Yeay!

Om depressief van te worden zo mooi.

Rianne Meijer

Rianne Meijer is als laatste ster aan het Depressiesgala toegevoegd. Hoe cool is dat? Ze is schrijfster en globalistaa af weten we niet wat dat betekent. Doet er niet toe. Ze is geestig, openhartig en heeft een scherpe pen. Rianne, kom maar op!

dsmmeisjes

De oprichters van dsmmeisjes, Anne en Rivka, noemden elkaar voor de grap ‘dsmmeisje’ aangezien ze beiden te maken hebben met stoornissen uit het psychiatrisch handboek – de DSM. Dat bleef hangen..

Mathilde Santing

Mathilde heeft getekend voor het Depressiegala! Zij kampte met depressies en is daar altijd open over geweest. Wat een artiest, wat een vrouw! 

Sophie Ousri

Sophie – ‘zo kan je echt niet zijn’ –  Ousri is een social media influencer die vooral comedy video’s maakt op youtube. Ze is een rijzende jonge ster die haar populariteit vooral te danken heeft aan eigenzinnige parodiefilmpjes die snel viraal gaan.

Pepijn Schoneveld

Pepijn Schoneveld is cabaretier en acteur. Een groot talent die de grotere thema’s niet schuwt. Bekend van series als Feuten, Spangas, Dokter Deen, Klokhuis en films als Weg van Jou en De Wederopstanding van een Klootzak. 

Roos Schlikker

Roos Schlikker is een bekend columnist voor onder andere Het Parool, ze schrijft scenario’s voor theater en tv, deed mee aan Wie is de Mol? en schuift geregeld aan bij onder meer Pauw.

Fimme Bakker

2018 is een heftig jaar geweest voor Fimme Bakker. Niet hijzelf maar zijn omgeving kampte met depressies. Fimme maakt er een mooie tragiskomische show van.

Christiaan Vinkers

Christiaan Vinkers is ook een soort artiest op zijn gebied: als psychiater en onderzoeker verbonden aan het Amsterdam UMC (VUmc) doet hij onderzoek naar stress en veerkracht.

Laura van Kaam

Ze trad al eerder op bij het (tweede) Depressiegala in 2017 en maakte toen grote indruk. We zijn dan ook zeer verheugd dat ze dit jaar weer op het podium staat.  

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn is muzikant, journalist & schrijver. Vraag is dan wat is ze het meest? Ze is in elk geval een echte persoonlijkheid.

Marijke Groot

Beginnend schrijfster, beginnend cabaretière maar ervaren depressieveling. Ongewild ‘ggz expert’ waar ze een boek over schreef. Helemaal op haar plek kortom bij het Depressiegala.